Четвер, 25.04.2024, 12:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Ков'язький навчально-виховний комплекс
(загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів –дошкільний навчальний заклад)
Валківської районної ради Харківської області

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 126
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Травень » 10 » Звіт про проведення атестації педагогічних працівників Ков’язького НВК у 2016/2017 навчальному році
21:42
Звіт про проведення атестації педагогічних працівників Ков’язького НВК у 2016/2017 навчальному році

Звіт
про проведення атестації педагогічних працівників
Ков’язького НВК у 2016/2017 навчальному році

На підставі Типового положення про атестацію педагогічних працівників України організовано та проведено атестацію педагогічних працівників закладу у 2016/2017 навчальному році. Атестаційна комісія прагнула протягом атестаційного періоду підійти з об’єктивністю в оцінюванні діяльності педагогів, комплексної оцінки професійної діяльності педпрацівників, підвищення їхньої відповідальності за результат своєї роботи.
Під час атестаційного періоду в закладі були створені всі умови для успішного проведення атестації, своєчасно видані необхідні накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації. Атестація базувалася на принципах демократизму, колегіальності, доступності та гласності, неперервної самоосвіти й самовдосконалення.

       У 2016/2017 навчальному році проатестовано: 5 вчителів та 1 бібліотекар, що становить 20% від загальної кількості педпрацівників школи. Усі працівники, які атестувалися, своєчасно пройшли курси підвищення кваліфікації за фахом при КВНЗ ХАНО
За наслідками атестації педпрацівників маємо:
      - встановлено відповідність раніше присвоєній категорії “спеціаліст вищої     

          категорії”-1;
     -    встановлено кваліфікаційну категорію “спеціаліст І категорії”- 1;

  • встановлено відповідність раніше присвоєній категорії “спеціаліст І категорії”-1;
  •  встановлено кваліфікаційну категорію “спеціаліст ІІ категорії”- 2;

       У міжатестаційний період педагоги на високому рівні провели відкриті уроки для членів шкільних методичних об’єднань. Зокрема, вчителі природничо-математичного циклу провели відкриті уроки з використанням інноваційних технологій (Путінцева А.І., біологія, 9 клас).  Кожен із них продемонстрував володіння інноваційними технологіями, та уміння застосовувати інтерактивні методи навчання. Результативною була робота з обдарованими учнями у 2017 році і вчителя біології Балабан О.В. – учениця 9 класу Куплевацька А. зайняла І місце у І етапі захисту науково – дослідницьких робіт МАН. Вчитель фізичної культури Приходько М.М.  разом з учнями брав активну участь у районних змаганнях, де здобули немало перемог.

      За атестаційний період вчителями у розрізі методичної роботи було проведено ряд відкритих заходів на шкільному та районному рівнях. Протягом року вчителі проводили на високому рівні предметні тижні. З метою підвищення інтересу до навчальних предметів, розширення кругозору учнів відбувалися різноманітні позакласні заходи, що сприяло розвитку творчих здібностей  учнів.
На належному рівні у міжатестаційний період працював і бібліотекар  школи: Трохименко О.П. Регулярно проводила бібіліотечні уроки, організовувала тематичні виставки.

Найбільш повно та яскраво особистості педагогів проявилися в ході творчих звітів. Кожен із них продемонстрував свою методичну та фахову майстерність, вміння володіти аудиторією, вільно висловлюватися. На засіданнях шкільних методичних  об’єднань були створені оптимальні умови для активізації творчої діяльності педагогів (вчителі готували доповіді, повідомлення, обмінювалися досвідом, проводили відкриті заходи для колег). Педагоги закладу поновили методичні картки, у яких відзначили свою участь у методичній роботі школи, району, підвищення своєї кваліфікації; заповнили діагностичні анкети, які дали змогу простежити рівень професійної майстерності педагогів.
З метою надання професійно-методичної допомоги та участі у здійсненні атестації керівники методичних об’єднань були закріплені за кожним педагогом, який атестувався. Звіт про роботу педагогів, які атестувалися у 2016/2017 навчальному році було заслухано на засіданні шкільної атестаційної комісії.

Атестація у закладі пройшла без скарг і порушень, дала змогу виявити сильні та слабкі сторони в роботі педагогів, внесла певні корективи в професійну діяльність педагогів.
Заступник директора з НВР            Ю.О.Данильченко

 

Категорія: Атестація педагогічних працівників | Переглядів: 491 | Додав: Вадим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz