Четвер, 25.04.2024, 09:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Ков'язький навчально-виховний комплекс
(загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів –дошкільний навчальний заклад)
Валківської районної ради Харківської області

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 126
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Квітень » 28 » Про засвоєння вихованцями дошкільного навчального підрозділу інваріантної частини змісту дошкільної освіти
15:31
Про засвоєння вихованцями дошкільного навчального підрозділу інваріантної частини змісту дошкільної освіти

Ков’язький навчально-виховний комплекс

 (загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів – дошкільний навчальний заклад)

Валківської районної ради Харківської області


 

НАКАЗ




 

22.04.2014




 

№  79




 




 

Про засвоєння вихованцями

дошкільного навчального підрозділу

інваріантної частини змісту

дошкільної освіти




 




 

         На виконання наказу відділу освіти Валківської районної державної адміністрації від 10.04.2014 № 103 “ Про засвоєння вихованцями дошкільних навчальних закладів району інваріантної частини змісту дошкільної освіти ”, плану відділу освіти та плану районного методичного кабінету на 2014 рік, з метою встановлення рівня засвоєння вихованцями дошкільного навчального підрозділу інваріантної частини змісту дошкільної освіти відповідно до Базового компонента дошкільної освіти (нова редакція), програми виховання і навчання дітей від 2 до 7 років «Дитина», програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт», програми виховання та навчання дітей в дошкільних закладах «Українське дошкілля», результативності організації та проведення якісного навчально-виховного процесу, стимуляції особистісного розвитку дітей, готовності дітей до школи та творчого зростання педагогів, ефективності розподілу ресурсів дошкільного навчального підрозділу, впливу на підвищення його соціального статусу




 

НАКАЗУЮ:

1. Призначити відповідальним за проведення моніторингу рівня знань вихованців в рамках програми виховання і навчання дітей від 2 до 7 років «Дитина», програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт», програми виховання та навчання дітей в дошкільних закладах «Українське дошкілля» заступника директора з виховної роботи КОСЮК Людмилу Сергіївну.

2. Заступнику директора з виховної роботи, КОСЮК Л.С.:

2.1. Надати методичну допомогу вихователям дошкільного підрозділу щодо якісного встановлення рівня засвоєння вихованцями дошкільного навчального підрозділу програми виховання і навчання дітей від 2 до 7 років «Дитина», програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт», програми виховання та навчання дітей в дошкільних закладах «Українське дошкілля».

  23.04.2014




 

2.2. Подати на затвердження графік проведення моніторингу рівня знань вихованців в рамках реалізації програми виховання і навчання дітей від 2 до 7 років «Дитина», програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт», програми виховання та навчання дітей в дошкільних закладах «Українське дошкілля».                                                                          

До 25.04.2014




 

2.3.Здійснити аналіз рівня засвоєння вихованцями дошкільного підрозділу  програми виховання і навчання дітей від 2 до 7 років «Дитина», програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт», програми виховання та навчання дітей в дошкільних закладах «Українське довкілля».

 З 23.04. по  23.05.2014




 

2.4. Подати результати засвоєння вихованцями (кожної групи) дошкільного навчального підрозділу інваріантної частини змісту дошкільної освіти відповідно до Базового компонента дошкільної освіти (нова редакція) через зміст чинних комплексних програм: програми виховання і навчання дітей від 2 до 7 років «Дитина», програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт», програми виховання та навчання дітей в дошкільних закладах «Українське довкілля»  до відділу освіти Валківської районної державної адміністрації (Олійник Н.О.).

                                                                                         До 01.06.2014




 

3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.




 




 

Директор                                                                    Н.Г.Шаповал




 

Категорія: Накази | Переглядів: 795 | Додав: Вадим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz