Четвер, 25.04.2024, 01:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Ков'язький навчально-виховний комплекс
(загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів –дошкільний навчальний заклад)
Валківської районної ради Харківської області

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 126
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Травень » 19 » Кубок України серед юнаків та юніорів з велосипедного туризму
20:02
Кубок України серед юнаків та юніорів з велосипедного туризму
З 14 по 17 травня 2015 року в місті Кіровограді відбулися змагання на Кубок України серед юнаків та юніорів з велосипедного туризму. Серед команд-суперників – школярі Вінницької, Полтавської, Кіровоградської, Волинської, Дніпропетровської, Луганської областей. Харківщина була представлена на вищевказаних змаганнях двома командами юніорів і однією – юнаків. До збірної команди області ввійшли школярі нашого району – вихованці гуртків Валківського районного ЦТКЕУМ (Гончаренко Владислав – член гуртка «Велосипедний туризм» Ков’язького навчально-виховного комплексу, керівник гуртка Почупайлов Д.М., Павлій Анастасія – вихованка гуртка «Пішохідний туризм» Старомерчицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, керівник гуртка Мазалова О.О.) та Северінов В’ячеслав – бувший учень Ков’язького навчально-виховного комплексу, зараз учень Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту.

Програма змагань включала комплексну дистанцію (фігурне водіння велосипеду, тріал, велокрос) та велораллі ІV класу для юніорів та ІІІ класу для юнаків. Складний рельєф та виходи гранітів кристалічного щита робили дистанції досить складними, а подекуди – навіть екстремальними. Повноцінна попередня підготовка команд Харківщини дозволила виступити гідно і виграти більшість дистанцій в особистому та командному заліку. Так, в загальнокомандному заліку серед юнаків та юніорів першість виборола Харківська область (І місця – комплексна дистанція та велораллі) і отримала два кубки за перемогу і ще один – за друге загальне місце команди юніорів.





В особистому заліку серед хлопців на комплексній дистанції Северінов В’ячеслав зайняв І місце, Гончаренко Владислав – ІІ місце.

Северінов В’ячеслав та Гончаренко Владислав виконали нормативи кандидатів у майстри спорту України зі спортивного туризму.

Учасники Кубку України серед юнаків та юніорів з велосипедного туризму не лише взяли учать в змаганнях, але й проїхали урочистою велоходою по вулицях міста, познайомилися з історією та сьогоденням Кіровограду, відвідали музейний комплекс Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, на базі якої відбулося урочисте нагородження переможців.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!
Категорія: Туризм | Переглядів: 531 | Додав: VeloTur | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz